dijous, 27 de maig del 2010

El cafè d’e-nvitricollS [Bar virtu@l]


Avui fa calor, una calor que anuncia per demà molta humitat i, pot ser, pluja. El cafè i el lloc conviden a relaxar-se i parlar de poques coses. Però, com sempre, basta que algú tregui un tema per encetar la discussió.

Entre d'altres qüestions ha sortit, com no pot ser d'altra forma, la notícia de la retirada del projecte de Llei d'ordenació de territori i urbanisme  (Llei del sòl) per tal d'arribar a un consens ample amb l'oposició al Parlament de les Illes Balears. El que sobta, però, és que UM mantengui en ferm el seu projecte tramitat com a proposició de llei i que va comptar amb el vot favorable del PP per a continuar la corresponent tramitació parlamentària. El sentir general va ser que, hem perdut una nova legislatura i seguirem uns anys més sense legislació urbanística pròpia per vergonya del conjunt del país.

Per contra també s'ha comentat la reforma del Decret Nadal, que probablement impliqui un allau de projectes de reforma "aprofitant la conjuntura"... (Notícia a Diario de Mallorca)... L'escepticisme va ser eloqüent... però es cafè estava molt bo (en plena crisi i retallada de sous, un Blue Mountain de Jamaica és tot un consol).

Propostes

Actualitat sobre dret ambiental

Actualitat sobre dret ambiental
Connecta't al CEDAT

Actualitat sobre ordenació territorial a Catalunya

Actualitat sobre ordenació territorial a Catalunya
Informació del SCOT

Actualitat sobre paisatge

Actualitat sobre paisatge
Accedeix a l'Observatori