dimecres, 30 de juny del 2010

Actualitat: s'ha publicat el número 1 de la Revista Catalana de Dret Ambiental


Acaba de publicar-se en format bilingüe (castellà-català) el número 1 de la Revista Catalana de Dret Ambiental [RDA. Vol. I - Núm. 1 (2010)], una revista electrònica especialitzada en dret ambiental amb una orientació oberta i en la qual s'incorpora tota l'actualitat legislativa i jurisprudencial espanyola, de la Unió Europea i de dret internacional, com també les diferents cròniques de les diverses comunitats autònomes de l'Estat.

El nucli principal ve conformat pels Estudis i les Notes, a més de les Recensions de novetats doctrinals, amb articles de contrastada qualitat elaborats per especialistes en la matèria del nostre país i que inclou col·laboracions d’autors d’altres Estats, especialment d’Amèrica Llatina.

La Generalitat de Catalunya i la Universitat Rovira i Virgili han realitzat un gran esforç que ha conduït a un resultat molt satisfactori. Com diu la presentació: «La 'Revista Catalana de Dret Ambiental' és el resultat d'una col·laboració entre el Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya i la Universitat Rovira i Virgili, a través del Centre d'Estudis de Dret Ambiental de Tarragona. Aquesta publicació pretén contribuir a divulgar el treball dels investigadors d'aquest àmbit científic arreu, així com ser una font d'informació de referència per a tots aquells interessats en aquesta matèria.»

Les persones que ens dediquem a treballar en temes relacionats amb el medi ambient, l’ordenació territorial i l’urbanisme, estam d’enhorabona. Les entitats impulsores de la iniciativa, també ho han d’estar.



1 comentari:

Pere Palau ha dit...

La veritat és que aquests de la Rovira i Virgili van a tope. Felicitats.

Propostes

Actualitat sobre dret ambiental

Actualitat sobre dret ambiental
Connecta't al CEDAT

Actualitat sobre ordenació territorial a Catalunya

Actualitat sobre ordenació territorial a Catalunya
Informació del SCOT

Actualitat sobre paisatge

Actualitat sobre paisatge
Accedeix a l'Observatori