dijous, 1 de juliol del 2010

El cafè d’e-nvitricollS [Bar virtu@l]


Una terrassa (ja comença a ser habitual ara que ha arribat la calor) vora el Portixol. Un cafè italià perfecte (també hi ha que el demana amb gel) i moltes mirades als titulars dels diaris. La veritat és que no ens volem acostumar a les males notícies, volem seguir sensibles davant les fotos i lletres que anuncien nous casos de corrupció i més i més detinguts a causa del descontrol en la gestió pública en la legislatura passada (i les coetades de l'actual). Volem que surti tot a la llum i que se sigui exemplar amb les conseqüències que se'n derivin (polítiques, econòmiques i penals).

Hem comentat la vaga del metro de Madrid i la radicalització del personal davant els serveis mínims abusius que fan que una vaga deixi de tenir sentit. S'ha defensat davant de tot el dret a la vaga i a lluitar per lot allò que ha costat tant aconseguir.

Algú ens ha demanat si havíem vist el vídeo de Daniel Cohn-Bendit al Parlament Europeu. M'he compromès a incorporar-lo a e-nvitricollS.

Damunt la taula la Llei 4/2010, de 16 de juny de mesures urgents per a l'impuls de la inversió a les Illes Balears. Ha tornat el curtcircuit... el web s'ha anat a fer una volta cercant vida intel·ligent més enllà d'aquest sistema solar (és evident que al Parlament també s'hi va produir un curtcircuit).

Salut des de la vora de la mar.

1 comentari:

Nuria ha dit...

Crec que li tens una mica d'al·lèrgia a la llei 4?

Propostes

Actualitat sobre dret ambiental

Actualitat sobre dret ambiental
Connecta't al CEDAT

Actualitat sobre ordenació territorial a Catalunya

Actualitat sobre ordenació territorial a Catalunya
Informació del SCOT

Actualitat sobre paisatge

Actualitat sobre paisatge
Accedeix a l'Observatori