divendres, 11 de juny del 2010

Convocatòries: III Premi mediterrani del paisatge

El Consell Insular de Mallorca acaba de llençar la convocatòria de la tercera edició del Premi Mediterrani del Paisatge, que inclou cinc categories diferents, dedicada als “Paisatges mediterranis en procés de canvi”, com a conseqüència de les transformacions causades per l’expansió urbana, les activitats econòmiques i les infraestructures.

El Premi Mediterrani del Paisatge representa un instrument de conscienciació sobre l'important paper que els paisatges exerceixen en la definició de l'espai mediterrani i en l'augment de la qualitat de vida de la població. Contribueix a fomentar una major atenció respecte al paisatge, a través d'una selecció de les iniciatives públiques o privades, ja es tracti de projectes o programes, obres arquitectòniques o infraestructures, activitats de gestió o accions de sensibilització, o creacions artístiques, que prestin especial atenció a la temàtica del paisatge. 

Aquesta convocatòria s'emmarca dins el projecte Projecte PAYS.MED.URBAN, Programa Med.2007-2013, basada en el tema "Paisatges Urbans en procés de canvi"

Les bases es troben publicades al BOIB núm. 78 de data 27/05/2010.

Més informació a Pays.Med.Urban

Propostes

Actualitat sobre dret ambiental

Actualitat sobre dret ambiental
Connecta't al CEDAT

Actualitat sobre ordenació territorial a Catalunya

Actualitat sobre ordenació territorial a Catalunya
Informació del SCOT

Actualitat sobre paisatge

Actualitat sobre paisatge
Accedeix a l'Observatori