dijous, 25 de novembre del 2010

CONAMA 10: Dia 4... i el cafè d'e-nvitricollS


Avui el dia a CONAMA 10 s'ha centrat en la joventut com a motor de futur. Potser és l'esperança que ens queda, que les generacions que ens segueixen tenguin més seny que la nostra i les que ens han precedit al llarg dels segles XIX i XX. A CONAMA es llença un missatge pels joves del planeta i els dos lemes apuntats són desiguals. A mi m'agrada més aquest que diu: "És necessari somniar i actuar". L'altre és més difús: "Uneix-vos per la sostenibilitat".

La notícia explica que la delegació brasilera del Fòrum Hispà Brasiler se sumeixi a la campanya engegada pels joves de Greenpeace-Espanya per enviar un missatge al món a través de les xarxes socials: Blog de CONAMA 10.

Per la meva banda i, mentre assaboreixo el cafè, només puc afegir que dipositar l'esperança en els joves del món és, en certa manera, una forma d'expressar el nostre fracàs. Desitjo que les generacions esdevenidores tinguin més fortuna i encert que la nostra i que aquelles que ens han precedit.

D'altra banda avui us convidem  a visitar el desenvolupament del congrés pel que fa als temes de territori i desenvolupament rural on es tracten temes d'especial interès per a vosaltres que acostumeu a visitar e-nvitricollS.

Amb el cafè solidari que ens prenem avui (en un establiment de comerç just) us deixem reflexionant sobre el futur de l'Amazònia  i sobre les paraules de la ministra de medi ambient espanyola: "La economía verde tiene un gran potencial de futuro". Que n'opineu?

Propostes

Actualitat sobre dret ambiental

Actualitat sobre dret ambiental
Connecta't al CEDAT

Actualitat sobre ordenació territorial a Catalunya

Actualitat sobre ordenació territorial a Catalunya
Informació del SCOT

Actualitat sobre paisatge

Actualitat sobre paisatge
Accedeix a l'Observatori