dimecres, 7 de juliol del 2010

Convocatòries formació de postgrau a l'IdEC / Universitat Pompeu Fabra

Des de l'IdEC es vol destacar la importància d'escollir una institució de qualitat per fer front amb èxit a una formació que garanteixi endegar el futur professional.

Com cada any es fa una crida a totes les persones que vulguin realitzar els estudis d'alguns dels programes que oferta l'Institut. Per això, si t’interessa realitzar algun programa o en coneixes alguna persona interessada, si esmentes la meva recomanació rebràs un tracte especial:

Formalitzant la matrícula abans del 31 de juliol, d’acord amb les condicions legals per a aquesta promoció, podràs gaudir d'un Netbook de suport a l'estudi. L’únic que has de fer és escriure a l'administrador d'envitricollS (e-nvitricolls@ono.com o a mi mateix josemgomezg@ono.com) i presentar, durant el procés d’admissió, l'e-mail personalitzat que rebràs com a resposta.

Per a qualsevol consulta al respecte, pots posar-te en contacte amb el Servei d’Informació i Admissions de l’IDEC a info@idec.upf.edu o al 93 542 18 50.



*Vàlid per a màsters i postgraus del curs acadèmic 2010-2011 amb un mínim de 30 ECTS amb data d'inici entre l'1 de setembre i l’1 de desembre del 2010.

[+ info...]

Propostes

Actualitat sobre dret ambiental

Actualitat sobre dret ambiental
Connecta't al CEDAT

Actualitat sobre ordenació territorial a Catalunya

Actualitat sobre ordenació territorial a Catalunya
Informació del SCOT

Actualitat sobre paisatge

Actualitat sobre paisatge
Accedeix a l'Observatori